четверг, 20 июня 2019 г.

Випускників 9-Б класу гостинно вітало місто-герой Одеса

Одесі - 225 років, тому батьки 9-Б класу вирішили порадувати дітей цікавою поїздкою до цього міста. Це була захоплююча та весела екскурсія, від якої у захваті залишилися і діти, і батьки, і класний керівник Письменна Л.П.
День почався із екскурсії до катакомб, які виникли на місці видобутку каменю-ракушняку, як основного будівельному матеріалу міста. Одеські катакомби - найвідоміші і через своє хитросплетіння лабіринтів, бо їх протяжність сягає близько 3 тисяч кілометрів. Температура повітря під землею протягом року - від +10 до + 13 градусів Цельсія, а глибина в деяких місцях досягає до 100 метрів.
Продовжився екскурсійний день Потьомкінськими сходами з “Дюком” на чолі, Оперним театром, Дерибасівською. Вечірня Дерибасівська - це щось незвичайне, бо це є саме серце Одеси. Не помічаєш того, як сам закохуєшся в цю вулицю: довжина і ширина у неї не дуже велика, але щось в ній є привабливе і спокійне, безтурботне й затишне - в архітектурі, і в безлічі кафе, і в відсутності машин.
Другий день розпочався екскурсією до Одеської кіностудії. На цьому етапі нас чекало чимало цікавих фактів і найсправжнісіньких відкриттів. Ми побачили музей, де були відтворені справжні сцени із відомих фільмів: “Весна на Зарічній вулиці”, “Три мушкетери”, “Місце зустрічі змінити не можна”, “Пригоди Електроніка” та багато інших.
Але Чорне море нас таки чекало! А як його чекали ми! Занурилися у це тепле, приємне море “здоров’я”, бо саме чисте повітря, незабутні враження роблять літні канікули незвичайними та яскравими!
Хочеться побажати всім, хто жодного разу не був в місті Одеса побувати там, бо все, що вас там оточуватиме, - буде спонукати вас до сприйняття прекрасного та ввічливого ставлення один до одного.
Фото

Комментариев нет:

Отправить комментарий